0
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Santa Clara UEFA ECL Europa Conference League Liga Konferencija 26.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON SLAVLJA U LUČANIMA: „Izuzetno važna pobeda“!

Objavljeno: 23.09.21 u 20:33

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je igrom njegovih igrača u pobedi nad Mladosti iz Lučana (2:0).

On ističe da ipak nije zadovoljan kako je ekipa igrala nakon 70. minuta

„Izuzetno važna pobeda. Dobro smo ušli u utakmicu i igrali odlično do 60. ili 70. minuta. Kasnije smo pali, Mladost je imala nekoliko prilika, ali bitna je pobeda“, kratko je poručio Stanojević u izjavi za TV ArenaSport.

Strateg Mladosti Ivan Stefanović istakao je rano vođstvo Partizana kao ključno za ishod susreta.

Poremetio nas je rani gol, i sve što smo se dogovarali smo morali da menjamo. Drugi gol smo primili posle prekida. Bojažljivo smo ušli u utakmicu, previše respektujući Partizan. U drugom poluvremenu smo se dogovorili da budemo opušteniji i stigli smo do nekoliko šansi. Da smo iskoristili neku od njih, bilo bi uzbudljivije. Okrećemo se novim izazovima, tražili smo makar bod protiv Partizana, ali nama su bitnije utakmice sa nama ravnim protivnicima“, izjavio je Stefanović.

Partizan je pobegao Crvenoj zvezdi na pet bodova razlike uz utakmicu više.

Mladost je ostala na poslednjem mestu sa samo četiri osvojena boda iz devet odigranih susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter