1
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic KLS Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda - Mega polu finale 6.6.1017. JUN 6. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

RADONJIĆ SKEPTIČAN UOČI DUELA SA SPLITOM: Zvezda bez 7 prvotimaca!

Objavljeno: 23.09.21 u 18:50

Kreće ABA liga!

Crvena zvezda ovogodišnje učešće u ABA ligi otvara na svom terenu, a rival će joj biti hrvatski Split.

‘U premijernom meču nove ABA sezone očekuje nas utakmica sa ekipom Splita. Oni su promenili sastav, stigao je i Džons, ugovor je obnovio iskusni Roko Ukić. Igrali su kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona, počelo je i njihovo nacionalno prvenstvo, dakle u takmičarskom su ritmu. Naš prioritet je da razmišljamo o našoj trenutnoj situaciji koja nije sjajna.’ – rekao je Dejan Radonjić!

Iskusni crnogorski stručnjak istakao je i da klub ima velikih problema sa povređenim igračima.

‘Gotovo sigurno ćemo nastupiti bez većeg broja igrača: Vajt je van trenažnog procesa zbog povrede koju je zadobio još protiv Panatinaikosa i očekujemo ga za nekoliko meseci. Dobrić i Lazić u najboljem slučaju će trenirati za 10-ak dana, Davidovac polako izlazi iz povrede i videćemo kada će nam se priključiti sledeće nedelje. Lazarević i Volters su bez košarkaškog treninga sa ekipom, a pod znakom pitanja je i Uskoković.’

Ipak, kada je Radonjić u pitanje, cilj je uvek isti – pobeda.

‘Bez obzira na sve želimo pobedu. Znamo da će tokom ove sezone biti prilike da pozivamo navijače da prepoznaju trenutak i pomognu nam kada je važno, ali očekujemo da budu u što većem broju sutra uz nas i daju podršku momcima koji će sutra igrati.’

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter