2
Domaći fudbal

Nikola Stevanovic Filip Kasalica Nikola Vujadinovic Ognjen Bjelicic Vanja Ilic head coach Aleksandar Stankovic (R) ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 15.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PROMENE U NIŠU: Radnički rešava pitanje trenera i sportskog direktora, dobro poznata lica na ‘Čairu’

Objavljeno: 23.09.21 u 10:31

Fudbalski klub Radnički iz Niša na startu nove sezone nikako da pronađe odgovarajuće rešenje na poziciji šefa stručnog štaba.

Od početka leta na „Čairu“ su promenjena čak trojica trenera. Pripreme sa timom je započeo Nenad Lalatović, koji je ubrzo dobio unosniju ponudu sa bliskog istoka i napustio klub. Zamenio ga je Aleksandar Stanković, koji je započeo šampionat ali se nije dugo zadržao, a sada je nakon svega dva kola niškog Superligaša napustio i njegov naslednik Radomir Koković.

Kako prenosi „Sportski žurnal“, Kokovića će na klupi Radničkog zameniti Radoslav Batak koji je već sedeo na klupi Nišlija, do februara 2020. godine.

Sa njime će u paketu doći i Aleksandar Jovanović, nekadašnji kapiten niškog kluba, koji će ubuduće obavljati funkciju sportskog direktora. Tako je Radnički rešio još jedno goruće pitanje, budući da je od starta sezone ova pozicija bila upražnjena.

Vreme će pokazati da li su na „Čairu“ konačno pogodili dobitnu kombinaciju

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter