0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Italijani u centru pažnje!

Objavljeno: 23.09.21 u 11:00

Najslabiji dan za klađenje u ovoj nedelji ali daleko od toga da ne može tiket da se složi. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

18.30 Torino – Lacio

Jedna od utakmica koje prosto vrište “goloviii” na sav glas. Posle četiri utakmice Lacio ima najbolji napad u ligi, ali i primaju mnogo golova. Torino je takođe nezgodna ekipa za prognozirati konačan ishod ali golovi im dobro idu.

Predlog: GG3+ (2,03)

 

18.30 Sampdoria – Napoli

Jedini klub sa 100% učinkom u Italiji putuje na gostovanje u Đenovu. Sampdoria je u sredini tabele i igra prilično tvrd fudbal. Gosti su u takvom naletu da postoji samo par terena gde ne bismo tipovali na njih. Ovde je već pobedio Milan pa mogu i gosti iz Napulja.

Predlog: 2 (1,86)

 

20.45 AS Roma – Udinese

Udinese je izgubio prvi meč u sezoni i sada bi odmah mogao doći i drugi poraz. Murinjova ekipa je dobro otvorila sezonu i apsolutni su favoriti ovde. Mislimo da neće biti problema da bodovi ostanu u Rimu.

Predlog: 1 (1,57)

 

21.00 Tvente – AZ Alkmar

Obe ekipe ne mogu da se pohvale nekom posebnom formom ali upravo zato tipujemo golove kojih imaju napretek. Alkmar ima prosek veći od 3 gola po utakmici, dok domaćin ima tek nešto ispod 3.

Predlog: GG3+ (1,90)

 

KUPNA KVOTA 11,26 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter