0
Evropske lige

(191006) -- PARIS, Oct. 6, 2019 (Xinhua) -- Neymar JR of Paris Saint-Germain controls the ball during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Parc des Princes in Paris, France, Oct. 5, 2019, (Photo by Jack Chan/Xinhua)

NEJMAR BI MOGAO DA BUDE SUSPENDOVAN: Disciplinska komisija će sigurno reagovati! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.21 u 08:06

Nije bio blag.

Zamalo da PSŽ izgubi prve bodove u novoj sezoni, ali i ovoga puta su se spasili u nadoknadi vremena, samo što je sada Parižane spasio desni bek, Ašraf Hakimi.

Tokom slavlja posle postignutog gola, koji će se ispostaviti da se pobedonosni, golman Meca prišao je igračima PSŽ-a, a Nejmar je prvi regovao i dovoljno jako odgurnuo golmana, te je ovaj pao.

 

Ne baš sportski potez Brazilca, sigurno je da će ovo pregledati disciplinska komisija. Ukoliko bude kazne Nejmar bi mogao da propusti narednu utakmicu protiv Montpeljea, što svakako ne bi bilo loše jer ih za nedelju dana očekuje utakmica u Ligi šampiona protiv Mančester sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter