0
Evropske lige

Fudbal Kup Srbije season 2012-2013.Crvena Zvezda Vs. OFK Beograd.from left Ognjen Mudrinski Nenad Milijas Nikola Maksimovic and Luka Milivojevic looks dejected.Beograd, 21.11.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MARIBOR SIGURAN NA DEBIJU NOVOG TRENERA: Prvenac nekadašnjeg napadača Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.21 u 22:55

Promena na klupi je pokrenula ekipu!

U ‘Ljudskom vrtu‘ je Maribor ugostio Celje u okviru 10. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Sloveniji. Domaćin je danas prvi put nastupio pod komandom Radovana Karanovića, koji je na klupi nasledio Simona Rožmana. Utakmica je završena rezultatom 2:0.

Uspeo je favorizovani domaćin da povede već u ranoj fazi prvog dela igre. Mladi vezista Nino Žugelj je savladao Florijana Raduha u 14. minutu. Publika je imala priliku da posmatra prilično izjednačan odnos snaga. Utakmicu je obeležila velika borba na sredini terena, a posed lopte je bio gotovo identičan.

Tokom prvih 45 minuta, dva igrača domaće ekipe su zaradila po žuti karton. U pitanju su Marko Alvir iz Hrvatske i iskusni Blaž Vrhovec.

Trener Šalja je u nastavku pokušao da izmenama promeni stanje na terenu. Stručnjak se nadao da će dvostruka promena i ulazak odmornih fudbalera doprineti boljoj igri njegovih izabranika, ali gosti nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

Konačan rezultat postavljen je u 65. minutu. Nekadašnji golgeter Crvene zvezde Ognejn Mudrinski je pokazao da će biti veliko pojačanje za Maribor. Snažni ofanzivac je postigao prvi pogodak u dresu ekipe iz Slovenije, a danas je zabeležio treći nastup.

Nakon 10 odigranih mečeva, Maribor se nalazi na 4. poziciji. ‘Ljubičasti‘ imaju samo tri boda manje od prvoplasirane ekipe Brava, ali nema sumnje da se Maribor  neće zadovoljiti trenutnom situacijom. Poznato je da u ‘Ljudskom vrtu‘ uvek žele najviši mogući plasman. Celje se u ovom trenutku nalazi na 7. mestu sa 10 osvojenih bodova.

Tokom dana su u Sloveniji odigrane još dve utakmice. Tabor je na domaćem terenu izborio bod protiv akteulnog šampiona Mure. Okršaj u Sežani je završen rezultatom 1:1. Aluminij je u Koperu savladao domaćin sa ubedljivih 1:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter