0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic (L) Sekou Sanogo and Nikola Terzic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

KAZNE NAKON DERBIJA: Delije u problemu zbog ‘bakljade’! Suspenzija za predsednike koji su ušli kod sudija i pretili im!

Objavljeno: 23.09.21 u 18:09

Bilo je posla za disciplinsku komisiju!

Derbi između Partizana i Crvene zvezde prošao je dosta mirno, kako na terenu, tako i na tribinama.. Očekuje se da kaznu dobiju ‘crveno-beli’ zbog bakljade koju su napravili na stadionu Partizana. Ipak, kazna bi trebala da bude minimalna, jer baklje nisu smetale igračima i nisu bile ubacivane na teren.

Protiv Partizana neće biti pokrenuta ni jedna tužba, jer su navijači ‘mirovali’.

Ipak, drugi rang srpskog fudbala doneo je određene incidente. Dobanovačka Budućnost moraće da plati 100.000 dinara jer je kako se navodi, loše organizovala duel sa IMT-om. Najveći problem napravili su predsednici jednog i drugog kluba, koji su ušli u sudijsku svlačionicu i na ‘smenu’ vređali sudije! Na poluvremenu je to učinio predsednik gostiju, da bi na kraju susreta isto učinio i predsednik domaćeg tima.

Predsednik Budućnosti je Nedeljko Ostojić, dok je prvi čovek IMT-a Rade Dunjić.

Njih dvojica kažnjeni su sa po tri meseca suspenzije iz srpskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter