0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

KAD SI POTPREDSEDNIK MOŽEŠ SVE: U 61. godini igrao u američkoj Ligi šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.21 u 08:32

Godine su samo broj.

Zanimljiva scena dolazi iz KONKAKAF Lige šampiona, koja objedinjuje ekipe iz Severno-srednje američke i karipske fudbalske feedracije, gde je potpredsednik Surinama odigrao utakmicu sa kapitenskom trakom za Inter Mungotapu. Na sve to, on je i vlasnik kluba, pa čak i stadion nosi njegovo ime.

Ono što najviše privlači pažnju je njegov život, Brunsvijk je svojevremeno formirao Surinamsku oslobodilačku vojsku, poznatiju kao Kamado, dok se borio za prava afričkih potomaka. Zatim je učestvovao u građanskom ratu između 1986. i 1992. godine, a od tada je ostao bitan politički faktor u zemlji. AmeričkiNjujork Tajms” ga je svojevreneo opisao kao pljačkaša banaka, gerilskog vođu i oca najmanje 50 dece. Od leta 1999. godine nalazi se na međunarodnoj poternici Interpola s obzirom na to da je u Holandiji osuđen za šverc droge.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goal (@goalglobal)

Njegov Inter je poražen u 1/16 finala od Olimpije iz Hondurasa rezultatom 6:0, a Brunsvijk je posle utakmice delio pare protivničnik igračima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter