0
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ISKRENA EMOCIJA NE MOŽE DA SE SAKRIJE: Otac ne može da smiri devojčicu koja plače zbog Borjanove prehlade! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.21 u 20:12

Ljubav prema igračima i klubu nema granice

Fudbaleri Crvene zvezde odložili su meč 10. kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca zbog zdravstvenih problema koji su zahvatili čak 10. igrača u klubu. Jedan od igrača koji ima zdravstvene probleme jeste kapiten crveno belih Milan Borjan koji je imao probleme sa stomačnim virusom.

Očekjuje se da će se Borjan vrlo brzo oporaviti i biti spreman za meč Lige Evrope protiv Ludogoreca, ali to nije zaustavilo fanove da se zabrinu za igrača koji predstavlja simbol uspeha crveno belih u poslednjih pet sezona.

Snežana Borjan je na svom Instagram profilu objavila snimak devojčice koja plače zbog Borjanove prehlade. Njen otac pokušava da je umiri govoreći da će to uskoro proći, ali devojčicino jecanje ne prestaje.

Ovaj snimak prikazuje koliko je Borjan svojim partijama zadobio ogromnu simpatiju kod ogromnog broja navijača.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter