0
Evropske lige

(190901) -- LONDON, Sept. 1, 2019 (Xinhua) -- Tammy Abraham of Chelsea celebrates scoring his second goal during the English Premier League match between Chelsea and Sheffield United at Stamford Bridge in London, Britain on Aug. 31, 2019. (Photo by Stephen Chung/Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

BIVŠI NAPADAČ ČELSIJA BLISTA U DRESU ‘VUČICE’: Roma slavila minimalnim rezultatom!

Objavljeno: 23.09.21 u 23:20

Završene su sve utakmice 5. kola Serije A!

Izabranici legendarnog Žozea Murinja igraju sjajno od početka aktuelne sezone. Roma je zabeležila novu pobedu pod komandom trofejnog stručnjaka iz Portugala. Slavni klub sa ‘Olimpika‘ je savladao Udineze minimalnim rezultatom, u okviru 5. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji.

Gosti su pružili snažan otpor i još jednom potvdili da čak i veliki favoriti moraju ozbiljno da se potrude kako bi im ‘uzeli’ bodove.

Prvu javnu opomenu na meču zaslužio je Valas. Vezista Udinezea je oštro startovao u 32. minutu i Antonio Rapuano mu je pokazao žuti karton.

Oduševljenje na tribinama je viđeno samo četiri minuta kasnije! Najteži deo posla odradio je mladi Rikardo Kalafiori. Italijan je sjajno uposlio Tamija Abrahama, a nekadašnji igrač Čelsija je na rutinski način loptu prosledio u gol protivnika. Novajlija pruža odlične partije od kada je obukao dres čuvene ‘Vučice‘. Italijani su Čelsiju platili čak 40 miliona za snažnog golgetera, a on je ubrzo pokazao da će biti veliko pojačanje za Romu.

Gosti su vršili pritisak i pokušali su da presingom zbune defanzivnu liniju Rome. Izabranici Žozea Murinja su prilično lako otklanjali opasnost ispred svog gola, ali su fudbaleri Udinezea bili odlučni u nameri da na svoj način ugroze rivala.

Žute kartone su u nastavku ‘zaradili ‘ Pelegrini, Kristante i Kalafiori. Reprezentativac Italije i bivši istaknuti član Sasuola, dobio je i drugu javnu opomenu u samom finišu meča. Upravo zbog toga će Lorenco Pelegrini naredni meč protiv gradskog rivala posmatrati sa tribina.

Roma u narednom kolu ‘gostuje’ Laciju i svi sa nestrpljenjem očekuju čuveni derbi. Udineze će u nedelju odmeriti snage sa Fiorentinom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter