1
Fudbal

Aleksandar Dragovic Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVANIČNO JE: Odložen meč između Zvezde i Voždovca!

Objavljeno: 22.09.21 u 17:13

Susret desetog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca odložen je zbog lošeg zdravstvenog stanja u kome se nalazi deset igrača tima iz „Ljutice Bogdana“.

Utakmica sa popularnim „Zmajevima“ trebalo je da se odigra u četvrtak od 20 časova, ali je termin odigravanja pomeren usled problema  prvotimaca sa stomačnim virusom.

Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te  zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži.

Klub je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige koja je prihvatila zahtev za odlaganje. U Zvezdi  se nadaju da će se ubrzo situacija popraviti i da će već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter