0
AdmiralBet ABA Liga

Zoran Savic (L) Zeljko Obradovic (C) and Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Partizan doveo novog igrača, stigao biser iz komšiluka!

Objavljeno: 22.09.21 u 10:53

Košarkaški klub Partizan je doveo novog igrača kao zalog za budućnost…

Reč je o Luki Ilešu, 14-godišnjem Rumunu, koji je bio dosadašnji junior ACS Transilvanije Brašov i koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača u svojoj zemlji.

Bio je MVP turnira za igrače do 14 godina u Sibiuu, član je reprezentacije u svom uzrastu, a bio je i član selekcije do 16 godina.

KK Partizan kosarkaski klub promocija sportski direktor Zoran Savic Beograd Srbija 16.3.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Mladi košarkaš visok 182 centimetara je na pomenutom turniru prosečno beležio 28,6 poena i 13,8 skokova, a njegov talentas spazio je sportski direktor crno-belih Zoran Savić.

– Za nas je čast što možemo da damo igrača timu kao što je Partizan. To nas raduje i pokazuje da dobro radimo, izjavio je direktor kluba iz Brašova Marijuš Feti.

Oglasio se i sam košarkaš:

– Svi su me lepo dočekali u Beogradu i već sam se navikao. Mnogo mi znači što imam dobre saigrače i svi se brinu da mi nešto ne nedostaje. Ovo je novi korak za mene i nadam se da ću postati veliki igrač, izjavio je Luka Ileš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter