1
Domaći fudbal

Djuro Zec Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TSC PREDSTAVIO NOVE DRESOVE: Američka firma oprema ekipu iz Bačke Topole! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.21 u 20:43

Novi dresovi za izabranike Mladena Krstajića.

Fudbalski klub TSC je objavio da je sa kompanijom „Capelli Sport“ sklopljen ugovor o trogodišnjoj saradnji. Prema dogovoru, „Capelli Sport“ je od 15. septembra 2021. godine zvanični dobavljač sportske opreme za prvi tim TSC-a. Klub iz Bačke Topole je prva ekipa „Capelli Sporta“ u Srbiji, čime je ova američka firma ušla na srpsko tržište.

Tim povodom medijima se obratio generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi rekavši da je siguran u još bolje rezultate. Takođe, Palađi se zahvalio američkoj firmina tome što je prepoznala vrednost i ambiciju TSC-a.

Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da s ponosom saopštim da ćemo biti prvi klub u Srbiji koji će nositi opremu ovog renomiranog brenda. Zahvalni smo „Capelli Sport-u“ što je prepoznao TSC kao klub sa kojim deli vrednosti i ambiciju, i uz koji želi da bude, dok rastemo i razvijamo se iz dana u dan. Sa partnerima kao što je „Capelli Sport“, svetski poznati njujorški brend, mi smo sigurni da ćemo biti još bolji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Predsednik i izvršni direktor „Capelli Sport-a“ Džordž Altiris takođe nije krio oduševljenje povodom saradnje sa srpskim klubom.

Radujemo se što širimo međunarodnu mrežu „Capelli Sporta“. Ulazimo skromno na tržište Srbije, 21. zemlje sveta u kojoj poslujemo. Radujemo se što ćemo TSC- u obezbediti našu visoko kvalitetnu opremu i odeću, i što ćemo iskoristiti našu mrežu da pomognemo u kontinuiranom razvoju igre i sportista ovog kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter