0
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TEŠKI TRENUCI ZA CRVENU ZVEZDU: ‘Pola tima’ ima stomačni virus, odlaže se utakmica sa Voždovcem?!

Objavljeno: 22.09.21 u 15:51

Predstojeća utakmica se odlaže.

Trener stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković našao se u neočekivanom problemu. Poznato je da golman crveno-belih Milan Borjan ima stomačni virus, a pored njega, i Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Milan Gajić, Miloš Gordić i Nenad Krstičić imaju isti problem.

Zbog neplaniranih okolnosti, izvesno je da se ekipa srpskog šampiona neće sastati sa Voždovcem u četvrtak. Utakmica je trebalo da se odigra od 20 časova na Marakani.

Pravila su jasna i konačnu reč ima lekarska komisija FS Srbije, a tokom dana uslediće zvanicna odluka.

– Predsednik lekarske komisije Miljko Ristić sa saradnicima donosi konačnu odluku, kao u slučaju Radnickog i Radnika, čiji igrači isto imaju virus. Odluka važi samo za ovo kolo, a raspored za naredne utakmice tokom vikenda ostaje bez promena – porucio je za MaxBet sport, direktor Super i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić.

Pored gore pomenutih igrača, stomačni virus imaju i dva člana stručnog štaba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter