0
Evropske lige

Zvezdan Terzic Navijaci, Delije, Sever, Supporters, docek fudbalera stadion Rajko Mitic, trening, Marakana, UEFA Europa League Milan - Crvena Zvezda 26.2.2021. Feb. 26. 2021. Liga Evrope, Milano - Crvena Zvezda foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TERZIĆ OTKRIO KAD ODLAZI IZ ZVEZDE: Ne zavisi samo od njega, u ovom slučaju je spreman da se povuče!

Objavljeno: 22.09.21 u 09:43

Generalni direktor Crvene zvezde je govorio o svojoj budućnosti u klubu…

Prilikom gosotvanja na televiziji ‘Prva’, Zvezdan Terzić je govorio o aktuelnom trenutku u Ljutice Bogdana, večitom derbiju koji je nedavno odigran i brojnim drugim temama.

FOTO: Filip Čukanović

 

Terzić se dotakao teme oko njegoog eventualnog odlaska iz kluba, a kako kaže, prvi put kada šampionski pehar ne završi na ‘Marakani’, tada će on da napusti klub, jer je to njegova profesionalna odgovornost.

– Prvi put kad Zvezda ne bude šampion, ja odlazim iz kluba. To je moja profesionalna odgovornost. Ja sam dobveden da Zvezda bude šampion, prvi čovek sam kluba i donosim sve strateške odluke. Ja sam zaslužan i kriv za sve uspehe Zvezde. Sve što se loše desi u Zvezdi, ja sam kriv i ne bežim od toga. Ja sam birao igrače i trenere. Komandna odgovornost je moja. Ako Zvezda u maju ne uzme titulu, nije kriv Stanković. Ili Katai i Ivanić. Opet kažem, prvi put kad Zvezda ne bude šampion, onda nešto ne funkcioniše – istakao je generalni direktor Crvene zvezde.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter