0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

OSTRVSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Arsenalov ’dragulj’, na meti italijanskog velikana

Objavljeno: 22.09.21 u 13:52

Arsenalu ne „cvetaju ruže“ poslednjih sezona, a to utiče i na želju igrača da se oprobaju u nekim drugim, ambicioznijim sredinama.

Jedan od takvih igrača je i Bukajo Saka, jedan od najvećih talenata koje poseduju ne samo „todžije“ već i engleski fudbal. Kako prenosti „Dejli mejl“ talentovano krilo bi moglo uskoro da se preseli u Italiju i to u redove Juventusa, koji je pokazao ozbiljno interesovanje za njegove usluge.

Ipak, „stara dama“ neć imati nimalo lak zadatak na ovom poduhvatu, budući da je Saka nedavno potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Arsenalom. Procenjuje se da bi engleski tim mogao da traži i celih 100.000.000 evra za dvadesetogodišnjeg vunderkida, a to je suma koju Juve trenutno nije voljan da plati.

U prilog torinskom klubu mogla bi da ide loša situacija u Arsenalu, koji već godinama ne igra bitnu ulogu u Premijer ligi, a ove godine ostao je i bez nastupa u Evropi. To su sve faktori koji bi mogli naterati, mladog i ambicioznog igrača da napusti severni London, a u redu zainteresovanih klubova, pored Juventusa stoji i madridski Atletiko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter