0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Odlična sreda i još bolja kvota su pred nama!

Objavljeno: 22.09.21 u 11:00

Odlična sreda je pred nama. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

19.00 Cagliari – Empoli

Empoli ima jednu pobedu, onu nad Juventusom, i sve poraze, a Kaljari još čeka svoju prvu ove sezone. Ipak, mi dajemo prednost domaćinu jer nije lako doći na Korziku. Kaljari je napadački mnogo jača ekipa i mislimo da će to i pokazati.

Predlog: 1 (2,10)

19.00 Rennes – Clermont

Ren je mnogo kvalitetniji tim nego što tabela pokazuje, a to smo mogli da vidimo i u Ligi Konferencija protiv Totenhema. Klermon je iznenadio sve svojim dobrim startom sezone ali vreme je da se stvari vrate na svoje mesto.

Predlog: 1 (2,07)

20.45 Lille – Reims

Nemoguće je da šampion ima ovoliko loš start sezone i prosto to mora kada tada prestati. A kada da prestane ako ne sada protiv Remsa? Ovo je pravi momenat da se okrene novi list jer ova igra i ova tabele uopšte ne oslikavaju kvalitet Lila.

Predlog: 1 (1,77)

20.45 Millwall – Leicester

Lester je upao u mini krizu i sada će im svaka pobeda dobro doći makar ona i ne bila u Premijer ligi ili Evopa ligi. Osim toga, Brendan Rodžers je menadžer koji voli da ode daleko u kupovima i nije mu strano da za to žrtvuje i ligu. Videli smo to u FA kupu koji je osvojio prošle sezone.

Predlog: 2 (1,83)

KUPNA KVOTA 14,08 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter