FOTO: www.waterpoloserbia.org
in ,

MVP JUNIORSKOG PRVENSTVA JE IZABRAO SRBIJU PRE HRVATSKE: Mladi vaterpolista ističe da ga niko nije zvao, susedi serviraju drugu priču!

Osvojili smo titulu.

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije, osvojila je Svetsko prvenstvo. Za najkorisnijeg igrača proglašen je Marko Radulović, koji je inače rođeni Riječanin, a tek nedavno je odlučio da nastupi za našu selekciju.

Kao razlog napuštanja Hrvatske i dolaska u Srbiju, Radulović je za Novosti istakao kako ga iz tamošnjeg saveza niko nije zvao, pa je mislio da više ne računaju na njega. Ipak, te navode je demantovao Joška Kreković, legenda tamošnjeg vaterpola.

Smeta to što se u poslednje vreme po medijima potencira da je Radulović odabrao Srbiju jer niko nije računao na njega. To nije tačno. Istina je sasvim drugačija. Bio je član U-18 reprezentacije na SP-u Mađarskoj, a iduće godine bilo je U-20 SP. U junu 2019. Radulović je prešao iz Primorja u Vojvodinu. Savez i ja kao selektor uredno smo mu poslali poziv za pripreme reprezentacije, no nismo dobili nikakav odgovor, počeo je Kreković i dodao:

Kontaktirali smo Vojvodinu, a oni su nam rekli da Radulović više nije njihov član, ali da će ga obavestiti. Ipak, nije nam se javio i javili smo se direktno njegovoj majci, koja nam je rekla da je Marko odlučio da nastupa za Srbiju. Tako da je laž da ga dve godine niko iz HKS-a nije zvao. Na koncu, u kancelarijama Saveza postoje i mejlovi koji dokazuju ovo što vam sad pričam, rekao je Kreković za Index.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

I VOŽDOVAC ĆE IMATI NOVOG TRENERA, RASTALI SU SE SA ROGANOM: Evo ko će ga naslediti!

FIFA ŽELI SP NA SVAKE 2 GODINE, UEFA JE ZVANIČNO PROTIV: Razočarani smo, to se nikada neće dogoditi!