0
Fudbal

FOTO: Twitter/FC Barcelona

KUMANU SE „DRMA“ KLUPA: Prvi naslednik odbio Barselonu!

Objavljeno: 22.09.21 u 21:40

Martinez unapred otpisao Katalonce. 

Barselona prolazi kroz izuzetno težak period, nisu očekivali da će biti ovako teško bez Mesija. Najbolji pokazatelj lošeg perioda je i poslednja utakmica protiv Granade na kojoj su tek u finišu meča izvukli bod.

Uvek je trener taj koji ispašta zbog loših igara i rezultata kluba, tako je i u ovoj situaciji. Kumanu je jasno da čelnici kluba nemaju mnogo strpljenja i da žele da vide pozitivne rezultate.

Potencijalna zamena za Kumana pominje se selektor Belgije Roberto Martinez, ali je Španac brzo reagovao i demantovao navode da bi mogao da sedne na klupu Barselone.

„Kao što pretpostavljate, nemam šta da kažem. To su glasine, uvek ih ima, to je normalno u fudbalu. Kada izgubiš tri utakmice pojave se glasine da ćeš izgubiti posao. Kada stvari idu dobro, kada postižeš dobre rezultate i tada će biti glasina, ali u ovom trenutku nemam komentar“ – rekao je Benitez.

Pored Beniteza, kao potencijalni naslednici Kumana na klupi Barselone pominju se Andrea Pirlo i Antonio Konte, koji bi pre voleo da vodi tim Mančester junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter