0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

JUTJUBERI DOBIJAJU OZBILJNU KONKURENCIJU: Vujadin Savić počeo da ‘strimuje’ – neki mu čak i uplaćuju novac za to! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.21 u 14:43

Nakon završene pozajmice u Olimpiji iz Ljubljane, Vujadin Savić se vratio u kiparski Apoel.

Sjajni defanzivac sa kiparskim klubom ima ugovor do juna naredne godine. Njegove fantastične partije u Ljubljani nisu prošle nezapaženo, pa su čelnici Apoela odlučili da Vujadina vrate sa pozajmice.

– Savić dolazi na pripreme. Trener Pursatidis računa na njega i želi da ga vidi na delu na letnjim pripremama – istakao je svojevremeno prvi čovek najtrofejnijeg kiparskog kluba.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste to kako Vujadin provodi svoje slobodno vreme. Poznato je da će Savić po četvrti put postati otac, iako ima previše obaveza oko dece, bivši igrač Crvene zvezde uspe s vremena na vreme da da sebi malo oduška.

Naime, miljenik Delija snima kako igra igrice, i to postavlja na svoj Jutjub kanal. Gledaoci imaju priliku da gledaju kako Vujadin igra ‘Fortnite’, a neki mu čak i uplaćuju novac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter