0
Košarka

(190914) -- BEIJING, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts after the Classification Games 5-6 between the Czech Republic and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 14, 2019. (Xinhua/Ju Huanzong)

JOKIĆ JE I DALJE SIGURAN U SVOJU ODLUKU: Opet bih isto uradio, pogledajte koliko je igrača moralo da propušta utakmice!

Objavljeno: 22.09.21 u 21:21

Podsetio je javnost da čeka dete.

Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić, danas je odgovarao na pitanja američkih novinara u okviru medija dana, koji svaka franšiza ima pred početak sezone. Aktuelni MVP NBA lige je prvo pričao o najzanimljivijim događajima tokom letnje pauze, podsetivši da mu je supruga trudna.

Supruga i ja očekujemo bebu tako da je to verovatno najvažniji momenat letnje pauze. Verovatno najvažniji momenat u mom životu. Takođe, bilo je lepo je i što su moji konji pobedili na dvadesetak trka, počeo je Jokić.

Potom je srpski reprezentativac pričao i o svojoj odluci da se ne odazove Igoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir koji je vodio u Japan na Olimpijske igre. Centar Denvera je kao jedan od razloga naveo i veliki broj povređenih igrača u protekloj sezoni.

Doneo sam odluku. Dobra ili loša, stojim iza nje. Opet bih uradio isto. Bila je to pametna odluka. Pogotovo ako pogledate koliko igrača je moralo da propusti utakmice prošle sezone. Verujem u organizaciju i stručni štab ekipe, rekao je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter