0
Košarka

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

JEDAN OD NAJTALENTOVANIJIH KOŠARKAŠA NAPUSTIO SRBIJU: Otišao iz Mege, karijeru će nastaviti u zemlji svog rođenja!

Objavljeno: 22.09.21 u 09:22

Srpski košarkaš rešio je da se prvi put u okuša u inostranstvu…

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša i momak kojem je predviđana blistava budućnost, Nikola Mišković, posle četiri godine napustio je Megu i potpisao ugovor sa Arkom Gdinjom. što znači da će se preseliti u Poljsku, inače zemlju u kojoj se rodio.

Sin nekadašnjeg košarkaša Dejana Miškovića, karijeru će tako nastaviti u Poljskoj, zemlji svog rođenja i državi gde je svojevremeno kao igrač Torunja, nastupao njegov otac.

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021
Mega v Buducnost (Podgorica)
Nikola Miskovic (R) Willie Reed (L)
Beograd, 20.12.2020.
foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

Prošle sezone je u Megi na parketu prosečno provodio 13.9 minuta i za to vreme beležio pet poena i 1.9 skokova. To je dosta manje i minuta i poena, za razliku od nekih prethodnih poena, kada je zablistao, pa bi u timu koji vodi Miloš Mitrović trebalo da dobije veću ulogu i više minuta. Miškovića u novom klubu čega nekadašnji saigrač iz Mege, 23-godišnji Novak Musić.

Podsetimo, Mišković je sa juniorskom reprezentacijom Srbije 2017. godine osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj. Na istom turniru je bio proglašen i za MVP igrača. Prvi profesiolani ugovor sa Megom je potpisao 2017. godinem, a posle kaljenja u Beovuku je debitovao godinu dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter