0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Austrija from left Vanja Marinkovic Dejan Todorovic Ilija Djokovic Aleksa Radanov Marko Simonovic Stefan Bircevic Milan Macvan and Ivan Paunic Beograd, 24.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VRAĆA SE NA MESTO USPEHA: Veliko pojačanje za Borac, nijednom abaligašu neće biti lako u Čačku!

Objavljeno: 21.09.21 u 20:06

Publika ga obožava.

Samo 3 dana, ostalo je do početka nove sezone u najjačem regionalnom košarkaškom takmičenju. Sve ekipe su manje-više kompletirane, a svoj roster za narednu sezonu upotpunio je i Marko Marinović, trener Borca iz Čačka.

Naime, danas je ozvaničeno da u halu kraj Morave stižu dva dobro poznata imena. U pitanju su bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Sava Lešić, kao i povratnik u Borac Ilija Đoković.

On je dres Čačana nosio u periodu od 2016. do 2019. godine, kada se odlučio na prelazak u FMP. Nakon boravka u Železniku, talentovani plejmejker je proteklu sezonu proveo u Splitu, gde je imao dosta problema sa povredama, pa do novog ugovora nije došlo.

Đoković će sada svoju karijeru pokušati da oživi u Borcu, gde ga publika odlično poznaje i nema sumnje da ćemo ponovo gledati njegove odlične partije. Čačani će prvo kolo ABA lige odigrati u Laktašima protiv ekipe Igokee, 25. septembra od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter