0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

TIKET DANA: Utorak donosi obilje utakmica i dobrih kvota od strane OktagonBet-a

Objavljeno: 21.09.21 u 11:01

Ovaj utorak je izdašniji nego inače. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

 

19.30 Getafe – Atl. Madrid

Prava katastrofa je jedini način na koji se može opisati start sezone Hetafea. Pet utakmica – pet poraza sa golr-razlikom 1-8. Atletiko Madrid je prvi pratilac lidera Real Madrida, dva poena razlike su u pitanju. Atletiko neće propustiti ovu šansu dok je Hetafe na konopcima.

Predlog: 2 (1,73)

 

20.45 Fiorentina – Inter

Šampion Italije deluje nezaustavljivo i verujemo da je Fiorentina samo jedan od klubova koji će pasti u strahovitom nizu.

Predlog: 2 (1,99)

 

20.45 Atalanta – Sassuolo

Atalanta je izrasla u jedan od top 4 tima u Italiji ali su ove sezone krenuli dosta neefikasno za njihov renome. Ovo je prava šansa da se to promeni jer dolazi Sasuolo koji je u nizu od dva poraza. Devet od poslednjih 10 međusobnih došle su GG.

Predlog: 1 (1,59)

 

20.45 Watford – Stoke

Stršljenovi su liga iznad Stouka, ali nije to jedini razlog zašto tipujemo keca. Stouk je odlično krenuo sezonu i mogu da pucaju na plej-of. Kao po pravilu klubovi koji se bore za ulazak u PL ne žele da troše svoje igrače na kupove koji im mogu doneti daleko manje novca.

Predlog: 1 (2,00)

 

KUPNA KVOTA 10,95 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 9179759

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter