1
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SJAJAN POČETAK SEZONE ZA KATAIJA: Pariraju mu samo Haland i Levandovski!

Objavljeno: 21.09.21 u 12:28

Vezista Crvene zvezde među najboljima.

Katai se na početku sezone mučio sa formom, osetio se izostanak njegovih golova i asistencija, ali je na kraju proradio u pravom trenutku. A to najbolje pokazuju utakmice protiv Brage i Partizana.

 

Aleksandar Katai Partizan – Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Najbolji igrač crveno-belih bio je junak protiv Partizana, pošto se postigao izjednačujući pogodak u 83. minutu igre. Tim pogotkom je došao do dvocifrenog broja postignutih golova ove sezone, pošto mu je to bio deseti, a ima i tri asistencije.

Katai se nalazi u seriji od sedam vezanih utakmica na kojima je postigao makar jedan gol. Naredna „žrtva“ Zvezdinog „mađioničara“ mogao bi biti Voždovac.

0
0

1 Komentara

  1. Dakle nema vam ravne u zvezdasenju!
    Poredite Kataia i Levandovskog i Halanda!
    Zacenio sam se od smeha!Bravo zvezdasi!!!
    Zil Verm i njegova masta su sitnics za vas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter