0
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NASLEDNICI OSTALI ZADIVLJENI: Komentar Nathovih sinova na tatin gol, nasmejaće Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.21 u 09:46

Kapiten reprezentacije Izraela, Bibras Natho, bio je jedna od centralnih fugura 165. fudbalskog „večitog derbija“.

Sjani vezista crno-belih je u 36. odapeo topovski udarac sa ivice kaznenog prostora i savladao golmana Crvene zvezde Milana Borjana, koji je ostao iznenađen nakon Nathovog šuta.

Međutim, nije samo Borjan ostao zatečen ovom majstorijom Izraelca, već i sinovi Bibrasa Natha Akram, Ajnal i Arijan, a Partizanov plejmejker je u razgovoru za medije otkrio šta su mu posle meča naslednici poručili.

– „Neverovatno, šutirao si levom nogom iz daljine, to je bio tako moćan udarac!” Imali su mnogo komentara i bili izuzetno srećni, međutim, na kraju su zaključili: „Ali, nije dobro što nismo pobedili”. Razumeju i oni koliko je bilo važno da dobijemo ovu utakmicu. Gol, sve ostalo… super, ali ako ne slaviš u derbiju, ne možeš da budeš 100 odsto srećan. Bili smo mnogo bolji i trebalo je da trijumfujemo- istakao je Natho, koji je zatim i sam prokomentarisao pogodak.

– Odlučio sam sekund ranije već sam prošao Zvezdinog igrača i hteo da dodam, međutim, nije bilo slobodnih za asistenciju. Naravno, bio sam spreman da šutiram i levom nogom. Nisam gledao u golmana, razmišljao o njemu, „prevrteo” sam opcije, ta je bila najbolja- opisuje Natho, kome je ovo bio drugi gol u mečevima protiv Zvezde. Prethodni je postigao za pobedu u polufinalu Kupa, pretprošle sezone, na maestralnu asistenciju Umara Sadika.

Ipak Izraelac nije mogao da se odluči koji od njih mu je draži.

– E, to je kao da birate koje vam je dete draže! Nemoguće. Svaki gol je poseban, važan na svoj način. Naravno, tim pogotkom u kupu izborili smo plasman u finale i sa te strane zaslužuje prednost, ali…  Da smo u nedelju slavili 1:0, bio bi sjajan. Kao što rekoh, volim da postignem gol u bilo kojoj utakmici, nemam potrebu da biram- zaključio je Natho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter