0
Dejvis kup

FOTO: Twitter

MEČ KOJI JE IZAZVAO SUMNJU: Kako je prošla kvota 101, a junior srušio jednog od najbolje rangiranih tenisera sveta!? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.21 u 09:14

Danil Ostapenkov je za vikend u Buenos Airesu režirao veliko iznenađenje savladavši Dijega Švarcmana, u okviru Dejvis kupa, rezutltatom 2:0 po setovima (6:4, 6:3).

Ostapenkova pobeda iznenadila je teniski svet i donela bod Belorusima u duelu sa Argentinom, ali se nekoliko dana posle meča mnogi pitaju imali ovaj meč veze sa nekim „mutnim“ radnjama.

Naime sumnju je probudio podatak da je junior, koji nikada nije igrao na nekom ATP turniru, savladao Švarcmana koji je 15. teniser sveta, a kvota u kladionicama na njegovu pobedu bila je čak 101.

Mnogi ovaj Ostapenkov trijumf smatraju možda i najvećim iznenađenjem u istoriji Dejvis kupa, ali se takođe i pitaju ima li to veze i sa kladionicama.

Ovaj trijumf međutim nije pomogao Belorusima da izbegnu poraz u ukupnom skoru, pošto je Argentina uspela da bez većih problema okrene rezultat u svoju korist i prođe u narednu rundu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter