1
Evrokupovi

UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Braga 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LUDOGOREC ĆE ZVEZDU DOČEKATI ZNATNO OSLABLJEN: Jedan fudbaler se povredio, nije igrao ni u domaćem prvenstvu!?

Objavljeno: 21.09.21 u 19:48

Dobre vesti za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde će se 30. septembra sastati sa Ludogorecom u drugom kolu Lige Evrope. Izabranici Dejana Stankovića su učešće u drugom najkvalitetnijem takmičenju u Evropi započeli pobedom nad Bragom u Beogradu, pa će u Bugarsku ići u dobrom raspoloženju.

Bugarskom šampionu ipak ne cvetaju ruže, jer su u proteklom kolu tamošnjeg šampionata poraženi od Slavije iz Sofije sa 1:0. Na tom meču nije nastupio levi bek Anton Nedjalkov, koji je doživeo povredu tokom susreta sa Mitdjilandom.

Utakmica je završena rezultatom 1:1, a Nedjalkovov nastup protiv Zvezde je pod znakom pitanja. Van protokola za utakmicu sa Slavijom bio je i Kiril Despodov, koji se takođe povredio u prvom kolu Lige Evrope, pa je i njegov status upitan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. I to je „znatno oslabljen“? Sto nece igrati jedan igrac i to levi bek, a mozda jos jedan? Zaista, nevidjeno su oslabljeni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter