3
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

EVO KOLIKO JE KEVIN PANTER ZARAĐIVAO U GRČKOJ: Šokiraćete se kada vidite ovu cifru!

Objavljeno: 21.09.21 u 19:12

Trenutno je najplaćeniji igrač u Srbiji.

Jedno od najzvučnijih pojačanja Partizana proteklog leta, sigurno je Kevin Panter. Američki košarkaš je iza sebe imao neverovatnu sezonu, sa Olimpijom iz Milana je stigao do F4 Evrolige, ali je sada odlučio da dođe u Partizan i da radi sa Željkom Obradovićem.

Panter je vreme dok je bio na pauzi zbog povrede iskoristio i za intervju sa poznatim novinarom Donatasom Urbonasom. U razgovoru sa njim, bek Partizana pričao je o svom prvom angažmanu u Evropi, kao i o plati koju je imao.

Zarađivao sam oko 5.000 dolara mesečno. Bio sam slomljen, ali nisam želeo da idem kući. Značilo mi je to što sam na vreme dobijao platu, zato što je to bio prvi put da zarađujem neki novac od košarke. Nije bilo mnogo, ali sam bio zahvalan na tome, prisetio se Panter angažmana u Lavriju, u sezoni 2016/17.

Euroleague-Crvena Zvezda v Armani Milan
Kevin Punter (C) Jordan Loyd (R)
Beograd, 30.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Kevin se nakon toga uzdizao stepenik po stepenik, od osvajanja titule FIBA LŠ, pa do nastupa u Olimpijakosu i Crvenoj zvezdi. Nakon najbolje sezone u karijeri, nije došlo do novog dogovora sa Olimpijom iz Milana, pa je Panter odlučio da potpiše za Partizan. Nekoliko razgovora sa Željkom Obradovićem, dovelo ga je do toga da se vrati u Beograd.

Razgovarali smo telefonom dva-tri puta. On voli izazove, vratio se trenerskom poslu, ali voli izazove, želi da ide visoko i ide jako, automatski, moj život je pun izazova, odmah je dobio znak odobravanja sa moje strane, za mene je to bilo lako. Želimo da uđemo u Evroligu, to je posebna motivacija jer pokušavamo da uradimo nešto posebno. Mislim da je to bila dobra i laka odluka sa moje strane, rekao je Panter i dodao:

Zeljko Zelimir Obradovic Kevin Punter Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ne zaista, znao sam da je drugačije uz trenera poput Obradovića. I s tim da sam ja bio prvi igrač, verujem da je pomoglo da i drugi igrači dođu, da žele da budu deo tima. Kada je on preuzeo posao, znao sam da će uraditi mnoge dobre stvari, zaključio je jedan od najboljih skorera u Evropi.

0
0

3 Komentara

  1. Pa nije oin kao Kalina da dodje u zvezdu, za 500 hiljada, ali kako rece Covic dinara…i da je odbio Barsu za 2 milione eura…A i da zvezda je jos na tome zaradila, kao i na raskidu voldenovog ugovora i svega ostalog…domacinska rabota…

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno i da je logicno sto je dosao u Partizan, koji ce mu dati silne milione (doduse nasih para poreskih obeznika), jer mu ostali ni blizu toliko nisu nudili.

    0
    0
    Odgovori
  3. Natera mi suze na oči , ovako „iskrena“ izjava ovog napaćenog i bez para igrača. Taj izgleda nikada nije mario za parama, čim je sada došao kod ovih , na časove ljubavi i eurokrem sa 1/2 kile panje!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter