0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

EVO GDE BI MESI MOGAO DA ŽIVI U FRANCUSKOJ: U pitanju je dvorac koji ima 30 soba, ali i tajne prostorije! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.21 u 19:29

Ovo je pravi raj.

Jedan od najboljih fudbalera ikada Lionel Mesi, započeo je sa novim izazovima u karijeri u dresu PSŽ-a. Argentinac se i dalje privikava na život u Parizu, a prema navodima tamošnjih medija, trenutno traži kući u koju bi mogao da se preseli.

Priča se da bi to mogao da bude luksuzni dvorac iz 1899. godine, koji zauzima prostor od čak 2.000 kvadrata. U njemu ima 30 soba, ali i nekoliko podzemnih prostorija.

Nema sumnje da će Mesi, ako se odluči da zakupi ovaj dvorac, uživati u njemu. Ono što mu još ide u korist je to da je trening centar PSŽ-a udaljen samo 15 minuta.

I pored ovog dvorca, Mesiju će trebati još dosta vremena da se privikne na svoju ulogu u PSŽ-u. Naime, on i trener Maurisijo Poketino, našli su se u centru pažnje kada je Argentinac izašao sa terena u 75. minutu. To mu se očigledno nije svidelo, pa je po odlasku na klupu izostao pozdrav sa Poketinom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter