0
ATP

(191008) -- SHANGHAI, Oct. 8, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts after the men's singles second round match between Fabio Fognini of Italy and Andy Murray of Britain at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 8, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

ENDI MAREJ PORUČUJE: ‘Novak je već osvojio četiri grend slema uzastopno! Očigledno je ekstremno teško uraditi to u jednoj godini’

Objavljeno: 21.09.21 u 17:45

Britanac smatra da će aktuelna šampionka US opena postati vrhunska teniserka.

Osvajač US opena iz 2012. godine govorio je o ostvarenjima Novaka Đokovića. Endi Marej je istakao da je Novak već osvojio četiri grend slema uzastopno i da je to fenomenalno, bez obzira na to što ‘prvi reket sveta’ ovo nije uradio u jednoj sezoni.

Novak je već osvojio četiri grend slema uzastopno. Samo što to nije uradio u jednoj godini. Ovoga puta je bio na meč od toga, tako da je to očigledno moguće uraditi, ali je ekstremno teško – rekao je Marej.

Dvostruki olimpijski šampion  je govorio o mladoj Emi Radukanu.

-Ona će biti vrhunska teniserka, tu nema dileme. Naravno, narednih nekoliko godina neće biti lake za nju. Ovo što je Ema postigla sada je neverovatno. Nadam se da će uraditi još velikih stvari u karijeri. Ako ikada ona ili njena porodica žele da popričaju sa mnom, uvek ću biti tu. Ali ne želim da budem taj lik koji će posle svakog poraza davati svoje mišljenje o tome šta je trebalo da uradi drugačije ili ne jer to nije korisno za nju – istakao je iskusni teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter