0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ALEKASNDAR DRAGOVIĆ: ‘Nemamo poraz u ligi i želimo da nastavimo seriju trijumfa’

Objavljeno: 21.09.21 u 18:11

Reprezentativac Austrije smatra da je Zvezdi nedostajalo malo sreće tokom susreta sa večitim rivalom.

Iskusni defanzivac pruža fenomenalne partije u dresu aktuelnog šampiona Srbije. Aleksandar Dragović je odmah po dolasku u redove crveno-belih pokazao da će biti veliko pojačanje. Nekadašnjia as Lestera, Dinamo Kijeva i Bajer Leverkuzena je brzo osvojio srca navijača Crvene zvezde. 

-Lepo smo igrali na derbiju, mislim da su navijači zadovoljni borbom i zalaganjem nas igrača. Falilo nam je malo sreće da pobedimo, ali mi je drago što smo uspeli da zalaganjem i dobrom igrom dođemo do izjednačenja. Naredna utakmica nas očekuje već za dva dana na našem najvećem stadionu, na našoj Marakani. Ne sumnjam da će navijači dođi u velikom broju na stadion, kao što su to uradili kada je bila proslava rođendana stadiona, protiv Brage i sada na derbiju. Njihova podrška nam dosta znači i kada se čuje pesma sa tribina svi želimo da damo maksimum i ostavimo srce na terenu. Nemamo poraz u ligi i želimo tako da nastavimo seriju trijumfa protiv Voždovca i da donosimo radost svim navijačima Zvezde koji nas vatreno bodre od početka sezone – rekao je Aleksandar.

Aleksandar Dragovic (R) and Ricardo Gomes
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Dragovićeva statistika na derbiju je sjajna. Defanzivac je izašao kao pobednik iz 80 posto duela sa protivničkim napadačima, a imao je i 82 posto tačnih dodavanja.

Zbog problema sa stomačnim virusom u redovima crveno-belih, utakmica sa Voždovcem će najverovatnije biti odložena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter