0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ALAN ŠIRER PORUČUJE: ‘Trka za titulu je tek počela, ali teško će neko zaustaviti Čelsi’

Objavljeno: 21.09.21 u 16:49

Plavci iz Londona igraju sjajno u nacionalnom prvenstvu!

Ekipa Čelsija pruža sjajne partije u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Engleskoj. Izabranici Tomasa Tuhela su osvojili 13 bodova nakon pet odigranih kola. Aktuelni šampion Evrope deli prvo mesto na tabeli sa Liverpulom i Mančester junajtedom. O kvalitetu kluba iz Londona govorio je legendarni fudbaler Alan Širer.

-Trka za titulu Premijer lige tek je počela, ali Čelsi već sada izgleda kao tim koji će teško neko da zaustavi. Tuhelova ekipa izgleda impresivno. Čak i kad ne igraju dobro ili nešto pođe po zlu, poput isključenja Džejmsa na Enfildu, u stanju su da budu ravnopravni sa protivnikom. Sjajnom pobedom nad Totenhemom još jednom su potvrdili da imaju jaku postavu i izvrsnog trenera – istakao je Alan.

Čelsi u subotu na svom stadionu dočekuje ekipu Mančester Sitija.

-Sigurno ih ne plaši dolazak Sitija. Čelsi i Tuhel su prošle sezone tri puta pobedili građane , uključujući i u finalu Lige šampiona. Opet će biti spremni za Pepa Gvardiolu, uveren sam u to – rekao je Širer.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter