0
Domaći fudbal

Sekou Sanogo Ricardo Gomes Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VIDI SE DA NE IZLAZI IZ TERETANE: Dres ‘puca’ na njemu, Sanogo je prava zver – ova fotografija to dokazuje! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.21 u 10:47

Završen je još jedan večiti derbi.

Na stadionu u Humskoj ulici, Partizan i Crvena zvezda sastali su se sinoć po 165. put, ali nakon 90. minuta nije bilo pobednika 1:1. Definitivno crno-beli više žale, s obzirom da su imali sve u svojim rukama.

Imali su vođstvo, sjajnu igru, ali nisu uspeli da stave tačku na ovu utakmicu, i upišu osmi vezani trijumf u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Osim utakmice, ono što je posebno zamiljivo jeste i fizički izgled veziste crveno-belih Sekua Sanoga. Vidi se da je vrednim radom u teretani, Zvezdin zadnji vezni doveo svoje telo do savršenstva, čemu svedoči ova fotografija:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Sanogo je sinoćnji meč odigrao sasvim solidno, ali daleko od svojih najboljih izdanja. Istina je da nije mnogo grešio, a u finišu prvog dela igre imao je veliku šansu da zatrese mrežu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter