1
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Igor Vujacic (R) of Partizan in action against Lois Diony (C) and Petar Stanic (L) of Crvena Zvezda during the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

U STILU NAJVEĆIH FUDBALSKIH MAJSTORA: Pogledajte ovaj potez Zvedinog bisera koji je mnoge ostavio bez teksta! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.21 u 11:34

Sinoć u Humskoj ulici nije bilo pobednika, ali dugo će se pričati o ovom potezu Zvezdinog bisera.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković pružio je šansu mladom Petru Staniću da debituje u večitom derbiju. On je u teren ušao u 77. minutu, i ostavio zaista sjajan utisak.

Talentovani vezista je u redove srpskog šampiona nedavno stigao iz Dinama iz Pančeva, i već je uspeo da zadivi navijače Crvene zvezde. Pirueta koju je izveo pred kaznenim prostorom domaćina je uz pogodke verovatno najbolji potez utakmice.

On je u stilu Zinedina Zidana ‘sačuvao’ loptu koja se činilo da je izgubljena i pokazao zašto mu je Stanković pružio poverenje.

Šta je Stanić rekao nakon meča, pročitajte OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. Najlepsi,ali daleko najlepsi je potez mladog Nikole Terzica kada je napravio volovima trojicu zvezdinih balvana u napadu .Samo,steta da cudesan napad nije zavrsio u krilu Snezane Borjan!
    A prilog samo govori o pristrasnosti medija i ove navijacice Cergine.Nista posebno tu nije za videti,decko se pogubio u napadu, mnogo hteo nista uradio!!
    Partizan je uvek najbolji,ali uvek,osim kod Terze lazova!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter