1
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Head coach Dejan Stankovic (L) of Crvena Zvezda shake hands with the head coach Aleksandar Stanojevic (R) of Partizan prior to the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

STANKOVIĆ I STANOJEVIĆ KAO PRAVI PRIMER FER-PLEJA: Zdravo rivalstvo mora da postoji, što manje tenzija – to bolje! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.21 u 15:30

Prijateljska podela bodova.

Još jedan večiti derbi ostao je za nama, ovog 165. ćemo se sećati po nešto boljem fudbalu od prethodnih, ali i po velikom fer-pleju dvojice trenera. Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković, još jednom su pokazali kako predvodnici večitih rivala treba da se ponašaju.

Zagrljaj pre i posle meča, spuštanje tenzija na najmanji mogući nivo i prava borba u okvirima sporta je nešto što može da nas raduje. Crno i crveno-beli sada nastavljaju svoj pohod kako u domaćem prvenstvu, tako i u evropskim takmičenjima.

head coach Aleksandar Stanojevic and Head coach Dejan Stankovic (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Partizan će prvo odigrati susret protiv Mladosti iz Lučana u gostima 23. septembra, dok će 3 dana kasnije dočekati Spartak u Humskoj. Potom ih 30. septembra očekuje vrlo važan susret protiv Flore iz Talina, pa je sigurno da će trener Stanojević praviti određene rotacije kako bi odmorio najvažnije igrače.

Što se tiče Crvene zvezde, nakon utakmice sa Voždovcem na Marakani koja se igra 23. septembra, izabranike Dejana Stankovića očekuje put u Novi Pazar na teško gostovanje. Nakon toga sledi i duel drugog kola Lige Evrope u Bugarskoj, gde će srpskom šampionu rival biti Ludogorec.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter