0
Košarka

Bogdan Bogdanovic-Kamp Beograd, 23.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRPSKI ‘SNAJPER’ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Bogdanović naoštren pred novu sezonu – ‘Hoću da se takmičim sa najboljima’

Objavljeno: 20.09.21 u 09:57

Naš as je spreman za novu NBA sezonu.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović prethodne sezone prešao je u Atlantu, što se ispostavilo kao odličan potez. Osim što je on individualno krenuo da igra sve bolje, njegov tim je došao do finala Istoka.

Njegove ambicije za predstojeću sezonu su još više porasle, kako kaže, želi da se takmiči sa najboljim igračima iz najjače košarkaške lige na svetu.

Hoću da se takmičim sa najboljim šuterima u ligi. Osećam da sam na njihovom nivou, želim da vidim gde sam šuterski ove sezone. To je moja najveća vrlina, želim da budem još bolji i da postanem jedan od najboljih šutera u ligi. Mogu mnogo bolje nego prošle godine – ističe Bogdanović.

Nekadašnji košarkaš Partizana zbog povrede nije mogao da pruži svoj maksimum u plej-ofu.

– U plejofu sam se povredio tokom jednog pokreta i onda mi je minutaža pala – dodao je on

Na kraju je istakao da će Atlanta morati dugo da pobeđuje u kontinuitetu da bi bila smatrana za ozbiljnu šampionsku ekipu.

– Naravno, ljudi i dalje ne veruju u nas i to je normalno. Da bi nekoga ubedio moraš to da uradiš više puta. Ne možeš samo jednom da pobediš. To ne znači ništa. Šta god da radiš, moraš to stalno da ponavljaš da bi ostao na vrhu – istakao je Bogdanović u velikom intervjuu za „Atletik“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter