0
Evropske lige

Kalidou Koulibaly UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SPALETIJEVI IZABRANICI ‘RAZBILI’ UDINEZE: Ubedljiv trijumf Napolija na teškom gostovanju!

Objavljeno: 20.09.21 u 22:47

Ekipa sa stadiona ‘Dijego Armando Maradona’ igra fenomenalno od starta sezone!

Ako se ‘po jutru dan pozanje’, očekuje nas velika borba za titulu u Seriji A. Od samog početka takmičenja je vrlo interesantno. Napoli pruža fenomenalne partije i nakon četiri odigrane utakmice ostvarili su maksimalan učinak.

Udineze je danas u okviru četvrtog kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji ugostio izabranike trenera Spaletija. Utakmica na ‘Dačija Areni‘ je završena rezultatom 0:4.

Gostujuća ekipa je nametnula svoj ritam od starta duela. Napoli je tokom celog meča kontrolisao posed lopte, a uputili su i daleko veći broj udaraca u odnosu na današnjeg rivala.

Prvi pogodak viđen je u 24. minutu igre. Odličan uvod meča krunisan je golom Viktora Osimena! U ulozi asistenta našao se sjajni reprezentativac Italije Lorenco Insinje.

Uspeli su gosti da dupliraju prednost 10 minuta pre odlaska na veliku pauzu. Amir Rahmani je iskoristo asistenciju snažnog Kulibalija.

Situacija se u nastavku nije menjala. Izabranici iskusnog trenera Spaletija su nastavili sa napadima na gol rivala. Mreža golmana  Marka Silvestrija se ponovo zatresla u 52. minutu. Nakon asistencije u prvom delu igre, Kalidu Kulibali se sada upisao u listu strelaca.

Kako je meč odmicao, Spaleti je postepeno sa terena izvodio nosioce igre. Stručnjak je do kraja utakmice iskoristio sve izmene.

Konačan rezultat postavljen je u samom finišu duela. Mario Rui je odlično uposlio Irvinga Lozana, a Meksikanac je savladao golmana domaće ekipe.

Udineze za tri dana putuje u glavni grad Italije. Crno-beli će odmeriti snage sa slavnom Romom, koju sa klupe predvodi legendarni Žoze Murinjo. Napoli će istog dana pokušati da nastavi pobednički niz. Trenutno prvoplasiranu ekipu u Seriji A očekuje duel sa Sampdorijom u Đenovi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter