0
Fudbal

FOTO: FSS

SP U FUTSALU: Srbija na spektakularan način do osmine finala, Amerika deklasirana u meču odluke!

Objavljeno: 20.09.21 u 21:02

Futsal reprezentacija Srbije pokazala je svoju snagu kada je to bilo najvažnije.

Iako su nakon dva poraza na startu šampionata, od Irana i Argentine, mnogi otpisali „orlove“, oni su u odlučujućem meču zasijali i prosto pregazili selekciju SAD rezultatom 7:0 (4:0).

Na taj način naši reprezentativci su obezbedili plasman u osminu finala, kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe, za šta im je bila neophodna pobeda sa tri ili više golova razlike.

Srbija je taj cilj dostigla već do poluvremena, na koje su otišli sa četiri gola razlike pogocima Rakića (6.min), Omića (8.min), Tomića (17.min) i Petrova (20.min).

Ni u nastavku „orlovi“ nisu dizali „nogu sa gasa“, već su potpuno dotukli rivala, a pogađali su još Milisavljević (32.min), Lazarević (34.min) i Radovanović (38.min).

Protivnik našoj selekciji u osmoni finala biće petostruki prvak sveta Brazil, sa kojima je uoči Mundijala odigrala dve odlične pripremne utakmice i pokazala da sa njima može da se nosi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter