0
Odbojka

Volleyball Odbojka Okupljanje Reprezentacija Srbije Selektor Slobodan Boba Kovac Beograd, 20.08.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SELEKTOR KOVAČ RAZOČARAN REZULTATOM: Igračima nemam šta da zamerim, poraz u polufinalu nam je teško pao!

Objavljeno: 20.09.21 u 15:07

Mogli smo mnogo više.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije se sa Evropskog prvenstva vraća bez medalje. Naši odbojkaši su u polufinalu poraženi od selekcije Italije, koja je na kraju osvojila i zlatnu medalju, dok je u borbi za treće mesto od nas bila bolja Poljska.

Selektor Srbije Slobodan Kovač istakao je da je ovaj duel za treće mesto bio susret dve reprezentacije koje su želele mnogo više.

Razočaran sam rezultatom, ali nemam šta da zamerim igračima. Borili su se koliko su mogli. Teško nam je pao poraz u polufinalu od Italije, isto kao i Poljacima od Slovenije. Bio je ovo meč dve ekipe koje su želele mnogo više, rekao je Kovač.

Neven Majstorović koji igra na pozicija libera, zaključio je da je Poljska zasluženo uzela bronzu, kao i da smo imali svoje šanse.

Zaslužena pobeda Poljske. Imali su više vremena za oporavak. Izgleda da je nas više nego njih uzdrmao poraz u polufinalu. Imali smo svoje šanse u prvom i trećem setu, ali nam je nedostajalo koncentracije. Poljaci su zasluženo treći, ali i četvrto mesto je uspeh, istakao je Majstorović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter