0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

POKAZAO REDARIMA KAKO SE RADI NJIHOV POSAO: Ludilo u Izraelu, pogledajte kako je fudbaler na terenu ‘patosirao’ huligana! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.21 u 11:55

I u izraelskom fudbalu mogu se videti nemile scene.

Huliganski ispad viđen je u Izraelu, kada je jedan navijač uleteo na teren i fizički nasrnuo na dvojicu igrača Hapoela iz Tel Aviva.

Navijač je iskoristio nepažnju redara i utrčao na zeleni tepih, te je u naletu udario jednog gostujućeg fudbalera, a potom nasrnuo i na drugog koji ga je naučio pameti. Naime, Edi Gotlib ga je u samoodbrani bacio na zemlju i pokazao redarima kako se radi taj posao.

Huligan je ubrzo izveden sa terena, ali iznenađenjima nikad kraja. Glavni arbitar meča pokazao je crveni karton fudbaleru Hapoela, samo zato što se branio od navijača koji je želeo da mu naudi? Nakon pomenute odluke sudije, usledio je revolt gostujućih igrača, koji nisu mogli da veruju da je sudija doneo takvu odluku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter