0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Aleksandar Katai (C) of Crvena Zvezda scores the goal past Milos Jojic (R) of Partizan during the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IMAJU PREKO 40 MILIONA PRATILACA I BILI SU NA DERBIJU: Ovo je ludilo, raketa mi je proletela pored glave nakon gola! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.21 u 13:04

Uživali su u sjajnoj atmosferi.

Jedna od najpoznatijih fudbalskih stranica „433“, na Instagramu broji 41.7 miliona pratilaca. Jedan od njenih administratora Aleksej Gurkin odlučio je da sa stadiona u Humskoj prati 165. večiti derbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Svaka utakmica između Zvezde i Partizana odiše posebnom energijom, što prepoznaju mnogi strani novinari i influenseri, pa se tako rado odluče na put u Beograd. Gurkin, koji je inače iz Rusije, sinoćnju atmosferu uporedio je sa starim ruskim derbijima.

FOTO: Instagram/433

Ovo je ludilo, podseća me na stare derbije u Rusiji između CSKA i Spartaka, ali one od pre 15 ili 20 godina. U današnje vreme, fanovi u Rusiji više nisu aktivni tokom utakmice, rekao je Gurkin za Telegraf.

FOTO: Instagram/433

Potom je otkrio i da mu je nakon Partizanovog pogotka raketa proletela pored glave. Takođe, Aleksej nije krio oduševljenje srpskim navijačima.

Prvo poluvreme je stvarno neverovatno, sve vreme je tu vikanje, navijanje, previše emocija… Posle prvog gola, snimao sam proslavu i raketa je doslovno proletela pored moje glave, stvarno ludo! Neverovatno je uopšte i igrati pred ovakvim navijačima, da sam igrač i da imam ovakav “vetar u leđa”, siguran sam da bih davao 200 odsto svojih mogućnost, istakao je Gurkin uz zaključak:

“Večiti derbi” je stvarno nešto jedinstveno. Vi Srbi, vi ste ludaci!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter