2
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GROBARI VREĐALI BORJANOVU ŽENU, A ONA IM NIJE OSTALA DUŽNA: Kao i uvek, bez dlake na jeziku – ‘Ne čujem vas od šuškanja eura’ (FOTO)

Objavljeno: 20.09.21 u 09:09

Nije sinoć bilo prvi put da su navijači Partizana vređali suprugu Milana Borjana.

Lepša polovina Zvezdinog kapitena, Snežana Borjan, našla se na meti navijača Partizana sinoć po završetku 165. večitog derbija. Prilikom skandiranja, čuvar mreže crveno-belih je prislonio ruku na uvo što u prevodi znači ‘ne čujem vas dobro’, i tako ih pozivao da budu glasniji.

Nakon završetka utakmice, Snežana Borjan se oglasila na svom Instagram profilu. Ona je odgovorila navijačima koji su je prozivali.

Ne čujem vas od šuškanja evra, premije za prethodne četiri titule – napisala je Sneža.

FOTO: Instagram/snezanafi/Screenshot

Što se tiče tabele u Superligi Srbije, situacija ostaje ista. Partizan je prvi sa 22 osvojena boda, dok je Crvena zvezda na drugoj poziciji sa 20 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. Hahaha ti ženo ne čuješ od plastike koju si nabila u sebe, tako da više nema šta da ti šuška sve pare dade da se botoksiraš i ostalo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bedna glupaca!I to joj je izjava? Odista,prostacka samohvalisavost jedne profane dziberasice koja se hvali,ali cime,tek? Shushti tebi u glavi dziberasice,to tebi shushti,a tek onaj tvoj koji te drzi na jaslamaje jadan do boga! Plasticarko,shipugaloma!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter