0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Zabolotnji pogodio za veliko slavlje navijača CSKA! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.21 u 21:28

Odigrana je još jedna utakmica 8. kola Premijer lige Rusije!

CSKA je u Moskvi ugostio ekipu Spartaka. Gradski derbi je završen trijumfom domaće ekipe! Utakmica na ‘CSKA Areni‘ je završena rezultatom 1:0.

Publika je imala priliku da posmatra pravu takmičarsku utakmicu, baš onako kako i priliči derbiju. Posed lopte je bio izjednačen tokom većeg dela meča, a gosti su uputili tri udarca više u odnosu na ekipu CSKA.

Tim koji sa klupe predvodi Aleksej Berezucki je do pobede stigla u završnici drugog poluvremena. Jedini pogodak na utakmici postigao je iskusni napadač Anton Zabolotnji u 81. minutu.

Nekadašnji golgeter Zenita je utakmicu završio ranije u odnosu na ostatak igrača obe ekipe. Zabolotnji je u prvom minutu sudijske nadoknade ‘zaradio’ drugi žuti karton i zbog toga će propustiti naredni meč.

CSKA u ovom trenutku zauzima sedmo mesto sa 13 osvojenih poena, dok se Spartak nalazi na devetoj poziciji sa tri boda manje u odnosu na velikog gradskog rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter