0
ATP

FOTO: STARSPORT

‘DA PRESTIGNEM NOVAKA? TO JE NEMOGUĆE!’: Danil Medvedev ponovo govorio o Đokoviću i opet je oduševio izjavom!

Objavljeno: 20.09.21 u 17:36

Ruski teniser je nedavno stigao do prvog grend slem pehara…

I to tako što je u finalu US opena porazio Novaka Đokovića, ali je minus na ATP listi veći kada je u pitanju odnos Srbina i Danila Medvedeva. Razlika između njih dvojice od ovog ponedeljka je 1.558 poena, Novak će praktično završiti godinu na prvom mestu, mada postoji matematička šansa za veliki preorket.

– Iskreno, mislim da je to skoro nemoguće! Ja moram da branim svoje titule u Parizu i na Završnom mastersu, dok Đoković baš i nema mnogo bodova da brani. Beč neću igrati, jer je turnir u Sankt Peterburgu tada. Ni na njega neću ići, ali ako ipak budem negde igrao, onda će to biti tamo, rekao je Medvedev.

Prošlo je osam dana od pobede Medvedeva nad Đokovićem u finalu US opena, a Rus je i dalje pun hvale na račun Srbina.

– Njegov najveći kvalitet? Kretanje po terenu, ako moram da izaberem. On je jedan od najkompletnijih igrača u istoriji tenisa. Novak je prosto neverovatan. U stanju je da obori skoro sve rekorde i oboriće ih sigurno još nekoliko u godinama koje dolaze. Njegova mentalna snaga je izuzetna, takođe, poručio je Medvedev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter