0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ARAUHO SPREČIO VELIKO IZNENAĐENJE: Barsa izborila bod u 90. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.21 u 23:49

Granada je ispustila prednost u samom finišu utakmice!

Završena je još jedna utakmica petog kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Španiji. Barselona je na ‘Kamp Nou‘ ugostila Granadu. Domaćin je uspeo da izbegne poraz u samom finišu utakmice i meč je završen rezultatom 1:1.

Granada je u završnici prethodne sezone uspela da savlada Barsu na njenom stadionu, a ovog puta su bili veoma blizu toga da ponove veliki uspeh.

Gostujuća ekipa je šokirala preko 27 hiljada navijača već u drugom minutu duela. Portugalac Domingos Duarte je zatresao mrežu Mark-Andre Ter Štegen. U ulozi asistenta našao se iskusnii Serhio Eskudero. Nekadašnji as Sevilje i Šalkea je pokazao da će biti veliko pojačanje za Granadu.

Katalonci su kontrolisali posed lopte od prvog minuta. Izabranici Ronalda Kumanu su na gol protivnika uputili 17 udaraca, dok su gosti zapretili u pet navrata.

U momentima kada je delovalo da će gosti napraviti još jedno veliko iznenađenje, Barselona je uspela da dođe do izjednačenja. Mladi Gavi je odlično uposlio Ronalda Arauha, a Urugvajac je postigao pogodak nakon sjajnog udarca glavom.

Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor reprezentacije Holandije, trenutno se nalazi na 7. mestu sa osam osvojenih bodova. Barselona ima utakmicu manje u odnosu na veći broj ekipa iz lige, a već za tri dana je očekuje duel protiv Kadiza. Granada nakon pet odigranih mečeva zauzima 17. mesto u ligi, sa samo tri osvojena boda. Tim Roberta Morena 23. septembra na svom stadionu dočekuje Real Sosijedad.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter