3
AdmiralBet ABA Liga

BELGRADE, SERBIA - JULY 03: Head coach of KK Partizan Zeljko Obradovic (L) shake hands with head coach of KK Crvena Zvezda Dejan Radonjic (R) of Serbia during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament semi final match between Serbia and Puerto Rico at Aleksandar Nikolic Hall on July 03, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ABA LIGA POČINJE ZA 4 DANA: Evo koje su kvote za osvajanje – Partizan favorit, Zvezda ga prati u stopu!

Objavljeno: 20.09.21 u 12:41

Pripreme su gotove, vreme je za novu sezonu.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana završili su pripreme za predstojeću sezonu, po mnogima jednu od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina. Crveno-beli su odlučili da na svoje poslednje dve utakmice ne otputuju zbog mnogobrojnih povreda, dok se crno-beli vraćaju sa pripremnog turnira u Grčkoj.

Uros Trifunovic i Zeljko Obradovic Partizan – EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Nova sezona u regionalnog košarkaškoj ligi zvanično počinje 24. septembra susretom između Mornara i Cibone. Iste večeri odigraće se još jedan meč u kome će Zvezda ugostiti Split. Debi Željka Obradovića u ABA ligi, gledaćemo 27. septembra u dvorani Krešimir Ćosić, gde će crno-beli odmeriti snage sa Zadrom.

Što se tiče favorita za osvajanje regionalnog prvenstva, prema kladionici Oktagonbet, ta uloga dodeljena je Partizanu (KVOTA 2.05). Ekipa u koju se nakon 30 godina vratio najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, biće jedna od glavnih favorita i za osvajanje Evrokupa.

FOTO: KK Crvena zvezda

Sa druge strane, ako mislite da će Crvena zvezda uspeti da odbrani titulu, ponuđena je KVOTA 2.25, što znači da su kladionice svesne nijansi koje će odlučivati. Iako su i jedni i drugi sastavili odličan tim, potrebno je izgurati napornu sezonu i veliki broj utakmica, pa ulogu favorita u svakom susretu preneti na parket.

Kvote za ostale učesnike:

Budućnost 7
Cedevita Olimpija 10
Mornar 40
Igokea 80
Mega Basket 100
FMP 125
Cibona 150
Borac 300
Split 400
Zadar 500
Studentski centar 750
Krka 750

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter