0
Boks

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

TREĆE KOLO LIGE OPRAVDALO OČEKIVANJA, PUBLIKA UŽIVALA: Marina i Jovan prve zvezde MMA spektakla u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 14:58

Marjanović pobednik glavne borbe, Spasićeva slavila u profesionalnom meču.

Nekoliko stotina gledalaca okupilo se oko oktagona postavljenog u srcu Beograda i uživalo u 31 borbi (šest u glavnom delu i 25 kvalifikacionih) u okviru 3. kola MMA Lige Srbije. Najjače ovacije čule su se tokom profesionalnog MMA meča u ženskoj konkurenciji, gde je Marina Spasić (Sinđelić) bila bolja od Jovane Đukić (My Rules), savladavši je tehničkim nokautom u 2. rundi.

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

 

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

Ništa manje aplauza nije bilo ni nakon spektakularne pobede Jovana Marjanovića (Top Team Niš) nad Antom Alilovićem iz Ljubuškog u glavnoj borbi.

 

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

Junak večeri, Marjanović, nije krio zadovoljstvo posle pobede gušenjem već u prvoj rundi megdana u srpskoj prestonici.

 

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

„Pripreme u mom matičnom klubu su protekle odlično. Očekivali smo da će protivnik hteti da skraćuje distancu i zato smo dosta radili na borbi u klinču. Održavao sam “stend ap”, ali se ipak dogodila završnica u parteru, “darce choke”. Zadovoljan sam nastupom, uočili smo nedostatke i potrudićemo se da ih ispravimo. Hvala ljudima iz MMA saveza Srbije koji rade odličan posao i ovaj sport svakim događajem podižu na viši nivo“ – rekao je Marjanović.

Alfa i omega srpskog MMA sporta, predsednik saveza Luka Nikolić, čestitao je pobednicima i učesnicima 3. kola MMA lige Srbije, koji je direktno, kao i prethodna dva događaja, prenošen na TV Arena sport.

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

„Prijaju lepe reči od pobednika Marjanovića o organizaciji događaja, svesni smo da dižemo MMA sport u Srbiji, ali je to ujedno i obaveza da radimo što bolje i jače u narednom periodu. Sa saradnicima svaki dan radim na tome da MMA dignemo na svetski nivo i nadamo se da ćemo uz podršku prijatelja krajem godine krunisati naše napore organizacijom Brave CF spektakla u Beogradu. Postali smo prepoznatljivi u svetu MMA, naši događaji su ispraćeni i pohvaljeni širom planete. Idemo dalje“ – optimistično poručuje Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter