1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ ŽALI ZA PROPUŠTENIM PRILIKAMA: Mislim da smo zaslužili pobedu, počeli smo bojažljivo, ali smo se probudili! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 20:25

Večiti su podelili bodove.

Fudbaleri Partizana su u 165. večitom derbiju dočekali Crvenu zvezdu. Rezultat je bio 1:1, a u strelce su se upisali Bibras Natho i Aleksandar Katai. Nakon ovog susreta, trener Partizana Aleksandar Stanojević, istakao je da žali za propuštenim prilikama, kao i da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

Naravno imamo za čim da žalimo. Imali smo 3-4 izuzetne šanse, nismo uspeli da ih iskoristimo. Žao mi je, mislim da smo zaslužili pobedu. Na momente smo počeli bojažljivo, ne znam čega se plašimo. Nakon toga, igra je počela da bude dobra, rekao je Stanojević nakon derbija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Igrao se 37. minut kada je nakon nešto dužeg napada Partizana loptu uzeo Biras Natho. Izraelac je nakon sjajnog driblina još bolje šutirao i lopta je zatresla Borjanovu mrežu. Izgledalo je kao da jedan od najboljih golmana u Superligi, zbog loše postavke nije imao šanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda u 83. minutu dolazi do izjednačenja. Katai je u dosadašnjem toku meča imao nekoliko pokušaja glavom, a ovaj je konačno završio u Popovićevoj mreži. Velika radost za crveno-bele.

0
0

1 Komentara

  1. Zahvali Borjanu za gol koji brani i trećeligaški golman, sudiji koji nije svirao penal za Zvezdu i shvati da ste srećnici i miljenici FSS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter