1
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ PONOSAN NA MLADE IGRAČE: Treba više karaktera za ovaj meč, kontrolisali smo igru do Partizanovog gola! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 20:36

Nerešeno je bilo u Humskoj.

Fudbaleri Partizana su u 165. večitom derbiju dočekali Crvenu zvezdu. Rezultat je bio 1:1, a u strelce su se upisali Bibras Natho i Aleksandar Katai. Odmah po završetku meča, svoje utiske je izneo trener Zvezde Dejan Stanković rekavši da je preponosan na mlade igrače.

Kontrolisali smo utakmicu do primljenog gola, ali to je derbi, ne znaš šta će da prelomi, sitnica ili neki detalj, ne uđeš u blok, ostaviš slobodan šut, a tu si bio. Neće krupna stvar da odluči derbi, odlučiće ovakve sitnice, tako je i bilo. Momci su stvarno izgledali  fenomenalno do tog gola. U drugom poluvremenu smo ubacili još jednog napadača, trebao je da uđe Živković, ali se povredio na zagrevanju ili obnovio malu povredu koju je imao protiv Brage, nije mogao da uđe. Drago mi je što je u igru ušlo naše dete, Lazetić, kao i što je Eraković počeo utakmicu, ali i što je Stanić zaigrao. Ponosan sam na njih. Svi koji su igrali su želeli da mi odavde ne odemo poraženi, u tome smo i uspeli. Čestitam našim momcima, nisu odustajali do poslednjeg momenta. Ne može niko da bude zadovoljan nerešenim rezultatom, ako gledamo kako su se odvijale stvari i da smo kontrolisali prvo poluvreme. Bili smo bolji do gola u prvom poluvremenu, oni u drugom u nekim detaljima, imali i dve šanse, takođe i mi prečku i jedan na jedan sa golmanom. Bilo je izjednačeno i golovi su postizani kada smo mi najmanje očekivali za njih, kao i oni za nas, rekao je Stanković, a potom je pričaoi o sjajnoj podršci navijača.

Zajedno sa nama i navijači su verovali, davali nam vetar u leđa, pojačavali navijanje i pevanje. Bez njih nema nas. Čestitke večitom rivalu na fer i korektnoj borbi. Treba imati karakter, moramo malo da ojačamo u duelima, dugoj lopti, što oni dosta dobro rade. Idemo dalje, hvala svima, već za par dana nas očekuje naredna utakmica, ovaj derbi ide u istoriju, a mi idemo da pišemo novu, zaključio je trener Crvene zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Igrao se 37. minut kada je nakon nešto dužeg napada Partizana loptu uzeo Biras Natho. Izraelac je nakon sjajnog driblina još bolje šutirao i lopta je zatresla Borjanovu mrežu. Izgledalo je kao da jedan od najboljih golmana u Superligi, zbog loše postavke nije imao šanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda u 83. minutu dolazi do izjednačenja. Katai je u dosadašnjem toku meča imao nekoliko pokušaja glavom, a ovaj je konačno završio u Popovićevoj mreži. Velika radost za crveno-bele.

0
0

1 Komentara

  1. Bili ste bolji nekih 20tak minuta.
    Dakle,Stankovic ima problem sa merenjem vremena!
    Svi kouchi su dakle isti: uvek su bili bolji i uvek su greskama primili gol.Alo, bre,nadigrani ste kao nikad,bili ste nesto bolji od Anotrozisa.Ako ste srecni, a vidim da jeste,zbog i izbegnutog poraza, barem se zahvalite arbitru iz Terzinog Lovcenca sto nam je ponistio regularca.Ipak ne sumnjam,to ce njegov rodjakTerza u licnom telefonskom!
    Vi ste najveca sramota srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter